Одржување

Стави клиенти Прво, време е животот

Шангај Фуџи инфилтрира услугата идејата за "да се стави клиенти прво, време е живот" во секоја врска услуга. Од предпродажба, во продажбата на по продажбата, Шангај Фуџи воспоставува систем ригорозни услуги за управување, активно реагира на клиентите консултантски услуги, нуди детални насока користење, овозможува брз одговор на рати и одржување, и ги третира квалитет на услуги за клиентите високо признание.

Интернет на работите технологија забрзува услуги

Шангај Фуџи лифт однесува најнапредните интернет на работите технологија за контрола на динамички информатичко-ft секој лифт, исто така, во комбинација со "еден лифт една датотека" поднесување систем Шангај Фуџи лифт, кој овозможува да се ажурира база на информации секој лифт во реално време и да преземат мерки на претпазливост за да се донесе лифт одлична услуга за корисниците.

Подобрување на ефикасноста на одржување

Системот автоматски да испрати одржување на персоналот кој е најблиску до местото на несреќата на местото. Одржување на персоналот може да се провери рекорд изменетите делови статус и одржување лифт е преку посета на "Интернет на нештата платформа" на мобилен телефон. И тие исто така може да се спроведе насоки долги за целиот процес на содржината одржување преку мобилен телефон, со што во голема мера ја подобрува ефикасноста на одржување.

Одржување однапред

"Интернет на платформа нештата" има способност да се направи статистика и пресметки на
користење пати, време и абразија на заеднички користени делови и големи
опрема, и да ги предупредат лифт претпријатие за одржување и промена со текот на времето, на тој начин
правејќи се дека за одржување однапред и доволно употреба на делови.

активен аларм

"Интернет на платформа нешта 'се менува традиционалниот начин пасивни аларм. Систем прво да се добијат информации неуспех лифт и информира поврзани со персоналот за да се дојде до несреќа место за поправка на лифт со помош на системот за информации и порака.

 

fwzc01

Покрива националната мрежна услуга по продажбата

Шангај Фуџи лифт поставува гранки во поголемите градови во Кина, и го прави првиот
одговор за клиентите и обезбедува целисходно снабдување резервна копија.