мрежа

Стои на Кина, одат кон светот

 

Шангај Фуџи лифт фокусира на лифтот индустрија за 23 години. Со помош на одлични производи и услуги, управување со пазарот на многу години и акумулација, Шангај Целосна лифт има buil до силна национална мрежа на услуги и маркетинг гранки се шири низ целата земја. Во меѓувреме, Шангај Фуџи лифт активно шири во странство пазар и продолжува да незапирливата напори да стане сигурен и почитувана лифт бренд во светот.