профил

Во живо животот во потполност

Shanghai FUJI Elevator Co., Ltd. е призната глобален лидер во лифт и ескалатор производство, кој е познат по напредна технологија и супериорен квалитет. Основана во 1987 година, Фуџи е модернизирана и професионални производител на лифтот кој ги интегрира дизајн, развој, производство, продажба, инсталација, и одржување во целина.

Како напредна модернизира транспорт на опрема за производство, Фуџи воведе SALVAGNINI и серија на водечките светски целосно автоматизирани производни линии. FUJI обврзува да спроведе индустрија 4.0 и открива претпријатие во областа на "замена машина" солидни резултати.

"Искоренувањето во Кина, доделување на целиот свет" FUJI секогаш веруваат дека квалитетот е камен-темелник на опстанок и развој на претпријатието. Хуманизирано дизајн, совршен солидна квалитет, брза инсталација и интимни услуги по продажбата, FUJI веќе нудат удобно, безбедност и сигурен систем лифт за илјадници луѓе од повеќе од седумдесет земји. Денес FUJI лифт е доста популарна во Југоисточна Азија, на Блискиот Исток, Африка, Јужна Америка и сл

производство работилница

about_center
1987

1987

Shanghai FUJI Elevator Factory was established.

1993

1993

По преструктуирање на претпријатието за да се намали одговорност систем.

1998

1998

Enterprise changed its name to Shanghai FUJI JAPAN Elevator Co., Ltd.

2004

2004

And foreign cooperation changed its name to  Fuji Tech Elevator Co., Ltd.

2008

2008

Joint venture with foreign capital to set up Sino - foreign joint venture  Fuji  Tec Elevator Co., Ltd.

2009

2009

Registered capital increased to 120 million, changed its name to Shanghai Fuji Elevator Co., Ltd.

2010

2010

Investment 180 million USD, covers an area of 100 acres of test towers up to 100 meters of the three plant completed.

2012

2012

Компанијата целосно да се реализира за управување со производството и бренд промоција, во редовите на првата класа претпријатија лифт бренд за производство.

2013

2013

Регистриран капитал на компанијата се зголеми на 200 милиони јуани, годишен производствен капацитет од 20.000 единици, целосната имплементација на модерната управување и работење.

2014

2014

Компанијата воведе во светот напредни Mazak ласерско сечење технологија и производство на автоматски склопување, процесот на производство на компанијата лифт и технологија е квалитативен скок.

2015

2015

Company brand building to enhance and optimize. Was awarded by the Central Propaganda Department, the Ministry of Science and Technology, Xinhua and other units jointly issued the "most innovative enterprises" honorary title, and won the Shanghai manufacturing quality, Shanghai brand-name product certification, Shanghai Enterprise Technology Center, and several

2016

2016

2016 година, изграден речиси 150 метри висок тест кула инсталирани 10 метри / секунда со голема брзина лифт, со голема брзина лифт за развојот на силна техничка поддршка. Речиси 60.000 квадратни метри на производствен центар дополнителни четири глобалната напредни автоматски производствени линии, повеќе големи производствен центар, за да се обезбеди стабилност на производот и ригорозни.

2017

2017

2017 Shanghai Elevator will usher in brand promotion and 30 years celebration, then, FUJI Elevator will be more perfect product system, user-friendly product design, warm and thoughtful service concept for the global users to provide fast, safe and efficient elevator products.