Profile

Live Life menyang kebekan

FUJI Elevator Co., Ltd.  punika pimpinan global dikenali ing elevator lan eskalator Manufaktur, sing misuwur majeng teknologi lan kualitas unggul. Founded in 1987, FUJI iku sawijining perusahaan elevator modernized lan profesional kang nyawiji desain, pembangunan, Manufaktur, dodolan, instalasi, lan pangopènan minangka kabèh.

Minangka modern Manufaktur Alat transportasi majeng, FUJI ngenalaken SALVAGNINI lan seri saka anjog garis produksi kanthi otomatis ing donya. FUJI laku kanggo ngleksanakake Industry 4.0 lan marang perusahaan ing kolom saka "mesin substitusi" asil ngalangi.

"Rooting in China, Bantu donya kabèh" FUJI tansah pracaya kualitas punika landesan kaslametané perusahaan lan pembangunan. desain Humanized, kualitas ngalangi sampurna, instalasi cepet lan intim layanan sawise-sales, FUJI wis ana nyaman, safety lan sistem elevator dipercaya kanggo ewu wong saka luwih saka pitung puluh negara. Saiki FUJI Elevator cukup populer ing Asia Kidul-Wétan, Tengah-Timur, Afrika, Amerika Kidul etc

WORKSHOP PRODUKSI

about_center
1987

1987

Huzhou Hengfu Elevator Factory iki diadegaké.

1993

1993

Sawise di toto maneh perusahaan Contract sistem tanggung jawab.

1998

1998

Enterprise, jenengé diowahi dadi Zhejiang Hengfu Elevator Co., Ltd.

2004

2004

Lan kerjasama manca, jenengé diowahi dadi Zhejiang Hengfu Fuji Elevator Co., Ltd.

2008

2008

joint venture karo ibukutha manca kanggo nyiyapake Sino - manca joint venture Zhejiang Hengfu Fuji Elevator Co., Ltd.

2009

2009

ibukutha kedhaftar tambah kanggo 120 yuta, jenengé diowahi dadi Hengfu Fuji Elevator Co., Ltd.

2010

2010

Investment 180 yuta Yuan, kalebu area 100 hektar saka menara test nganti 100 meter saka telung tanduran rampung.

2012

2012

Perusahaan kanthi éling Manajemen produksi lan account promosi, menyang rangking saka kelas kapisan Enterprises Manufaktur elevator account.

2013

2013

Ibukutha kedhaftar perusahaan tambah kanggo 200 yuta Yuan, kapasitas produksi taunan saka 20,000 Unit, implementasine kebak Manajemen modern lan operasi.

2014

2014

Perusahaan ngenalake majeng baris Déwan Mazak teknologi nglereni laser lan Manufaktur otomatis ing donya, proses Manufaktur elevator perusahaan lan teknologi wis kabisat kwalitase.

2015

2015

Company bangunan account kanggo nambah lan ngoptimalake. Dianugerahi dening Departemen Propaganda Tengah, Kementerian Ilmu lan Teknologi, Xinhua lan Unit liyane melu ditanggepi "Enterprises paling inovatif" title kehormatan, lan menang kualitas Manufaktur Zhejiang, Zhejiang sertifikat account-jeneng produk, Zhejiang Enterprise Pusat Teknologi, lan sawetara

2016

2016

2016, dibangun 150 meter menara test dhuwur diinstal 10 meter / detik-kacepetan dhuwur elevator, dhuwur-kacepetan elevator kanggo pangembangan technical support kuwat. Saklawasé 60,000 kothak meter saka tengah Manufaktur tambahan papat majeng garis produksi otomatis global, luwih tengah Manufaktur gedhe-ukuran, kanggo njamin stabilitas saka produk lan kaku.

2017

2017

2017 Hengfu Elevator bakal Pelayan ing promosi account lan 30 taun prayaan, banjur, Hengfu Elevator bakal sistem produk liyane sampurna, desain produk-loropaken, konsep layanan anget lan pemikir kanggo kedhaftar global kanggo nyedhiyani cepet, aman lan efisien produk elevator.


Tampilan Online Chat!