keureutan

Live Kahirupan ka fullest

Fuji lift Co., Ltd.  mangrupakeun pamimpin global dipikawanoh dina lift na escalator manufaktur, saha kasohor téhnologi canggih tur kualitas punjul. Diadegkeun dina 1987, Fuji mangrupakeun produsén lift dimodernisasi sarta profésional anu integrates rarancang, ngembangkeun, manufaktur, jualan, instalasi, tur pamaliharaan sakabéhna.

Salaku hiji dimodernisasi manufaktur equipments angkot maju, Fuji diwanohkeun SALVAGNINI tur runtuyan ngarah garis produksi pinuh otomatis di dunya. Fuji Commits pikeun nerapkeun Industri 4.0 tur mangka perusahaan dina widang "mesin substitusi" hasil padet.

"Rooting di Cina, porsi dunya sadayana" Fuji salawasna percanten kualitas teh cornerstone tina survival perusahaan tur pangwangunan. Desain Humanized, kualitas solid sampurna, instalasi saum sareng intim jasa saatos-jualan, Fuji geus ditawarkeun a nyaman, kaamanan jeung sistem lift dipercaya réwuan jalma ti leuwih ti tujuh puluh nagara. Kiwari Fuji lift geus rada populer di Asia Tenggara, nu Tengah-Wétan, Afrika, Amerika Selatan jsb

bengkel produksi

about_center
1987

1987

Huzhou Hengfu lift Factory didirikan.

1993

1993

Sanggeus restructuring perusahaan pikeun keuna Sistim tanggungjawab.

1998

1998

Perusahaan dirobah ngaranna kana Zhejiang Hengfu lift Co., Ltd.

2004

2004

Sarta gawé babarengan asing dirobah ngaranna kana Zhejiang Hengfu Fuji lift Co., Ltd.

2008

2008

joint venture jeung ibukota asing pikeun nyetél Sino - deungeun joint venture Zhejiang Hengfu Fuji lift Co., Ltd.

2009

2009

Ibukota didaptarkeun ngaronjat ka 120 juta, robah ngaranna mun Hengfu Fuji lift Co., Ltd.

2010

2010

Investment 180 juta yuan, nyertakeun wewengkon 100 acres tina munara test nepi ka 100 méter tina tilu tutuwuhan réngsé.

2012

2012

Pausahaan pinuh ngawujudkeun manajemén produksi jeung merk promosi, kana jajaran-kelas munggaran usaha manufaktur lift brand.

2013

2013

Ibu didaptarkeun parusahaan ngaronjat ka 200 juta yuan, kapasitas produksina taunan 20.000 unit, palaksanaan pinuh ku manajemen modern tur operasi.

2014

2014

Pausahaan diwanohkeun canggih garis assembly Mazak téhnologi motong laser jeung manufaktur otomatis di dunya, prosés manufaktur lift parusahaan jeung téhnologi geus kabisat kualitatif.

2015

2015

Parusahaan wangunan brand pikeun ningkatkeun pidangan jeung ngaoptimalkeun. Dileler ku Dinas propaganda Jawa Tengah, Departemen Sains jeung Téhnologi Xinhua jeung unit séjén babarengan dikaluarkeun teh "usaha paling inovatif" Judul husus, sarta meunang kualitas manufaktur Zhejiang, Zhejiang sertifikasi brand-ngaran produk, Zhejiang perusahaan Téhnologi Center, sarta sababaraha

2016

2016

2016, diwangun ampir 150 méter munara test tinggi dipasang 10 méter / detik-speed tinggi lift,-speed tinggi lift keur ngembangkeun hiji rojongan teknis kuat. Ampir 60.000 méter pasagi puseur manufaktur tambahan opat canggih garis produksi otomatis global, beuki puseur manufaktur badag skala, pikeun mastikeun stabilitas sahiji produk na rigorous.

2017

2017

2017 Hengfu lift bakal Usher di promotion brand na 30 taun hajatan, teras, Hengfu lift bakal Sistim produk leuwih sampurna, desain produk ramah-pamaké, konsép jasa haneut tur wijaksana pikeun pamaké global nyadiakeun gancang, aman jeung efisien produk lift.


WhatsApp Online Chat!