Profili

Jeto Jeten ne MAKSIMUM

Shanghai FUJI Elevator Co., Ltd.është një lider i njohur global në prodhimin e ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse, i cili është i famshëm për teknologjinë e avancuar dhe cilësinë superiore.E themeluar në vitin 1987, FUJI është një prodhues i modernizuar dhe profesional i ashensorëve i cili integron projektimin, zhvillimin, prodhimin, shitjet, instalimin dhe mirëmbajtjen në tërësi.

Si një prodhim i avancuar i modernizuar i pajisjeve të transportit, FUJI prezantoi SALVAGNINI dhe një seri linjash prodhuese plotësisht të automatizuara kryesore në botë.FUJI angazhohet të zbatojë Industry 4.0 dhe zbulon ndërmarrjen në fushën e "zëvendësimit të makinerive" rezultate solide.

"Rrënjosja në Kinë, duke i shërbyer të gjithë botës" FUJI gjithmonë beson se cilësia është gurthemeli i mbijetesës dhe zhvillimit të ndërmarrjes.Dizajn i humanizuar, cilësi e përsosur solide, instalim i shpejtë dhe shërbime intime pas shitjes, FUJI ka ofruar tashmë një sistem ashensori të rehatshëm, të sigurt dhe të besueshëm për mijëra njerëz nga më shumë se shtatëdhjetë vende.Në ditët e sotme Ashensori FUJI është mjaft popullor në Azinë Juglindore, Lindjen e Mesme, Afrikë, Amerikën e Jugut etj.

PUNE PRODHIMTARE

rreth_qendrës
1987

1987

U krijua Fabrika e Ashensorëve në Shanghai FUJI.

1993

1993

Pas ristrukturimit të ndërmarrjes në sistemin e përgjegjësisë kontraktuale.

1998

1998

Enterprise ndryshoi emrin e saj në Shanghai FUJI JAPAN Elevator Co., Ltd.

2004

2004

Dhe bashkëpunimi i huaj ndryshoi emrin e tij në Fuji Tech Elevator Co., Ltd.

2008

2008

Sipërmarrje e përbashkët me kapital të huaj për të krijuar sipërmarrje të përbashkët Sino - të huaj Fuji Tec Elevator Co., Ltd.

2009

2009

Kapitali i regjistruar u rrit në 120 milionë, ndryshoi emrin në Shanghai Fuji Elevator Co., Ltd.

2010

2010

Investimi 180 milionë USD, mbulon një sipërfaqe prej 100 hektarësh kulla provë deri në 100 metra të tre impiantit të përfunduar.

2012

2012

Kompania realizon plotësisht menaxhimin e prodhimit dhe promovimin e markës, në radhët e ndërmarrjeve prodhuese të markave të ashensorëve të klasit të parë.

2013

2013

Kapitali i regjistruar i kompanisë u rrit në 200 milionë juanë, kapaciteti vjetor i prodhimit prej 20.000 njësive, zbatimi i plotë i menaxhimit dhe funksionimit modern.

2014

2014

Kompania prezantoi teknologjinë e përparuar në botë të prerjes lazer Mazak dhe linjën e automatizuar të prodhimit të montimit, procesi dhe teknologjia e prodhimit të ashensorëve të kompanisë ka qenë një hap cilësor.

2015

2015

Ndërtimi i markës së kompanisë për të përmirësuar dhe optimizuar.U dha nga Departamenti Qendror i Propagandës, Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë, Xinhua dhe njësi të tjera lëshuan së bashku titullin e nderit "ndërmarrjet më inovative" dhe fituan cilësinë e prodhimit të Shangait, certifikimin e produktit të markës së Shangait, Qendrën Teknologjike të Ndërmarrjeve në Shanghai dhe disa

2016

2016

2016, ndërtuar gati 150 metra kullë provë të lartë instaluar 10 metra / sekondë ashensor me shpejtësi të lartë, ashensor me shpejtësi të lartë për zhvillimin e një mbështetje të fortë teknike.Gati 60,000 metra katrorë qendra prodhuese shtesë katër linja të avancuara globale të automatizuara prodhimi, qendra prodhuese më në shkallë të gjerë, për të siguruar stabilitetin e produktit dhe rigoroz.

2017

2017

2017 Shanghai Elevator do të sjellë promovimin e markës dhe festimin e 30 vjetëve, atëherë, FUJI Elevator do të jetë një sistem produkti më i përsosur, dizajn produkti miqësor për përdoruesit, koncept shërbimi i ngrohtë dhe i zhytur në mendime për përdoruesit globalë për të ofruar produkte të shpejtë, të sigurt dhe efikas të ashensorit.