Rrjeti

Qëndroni mbi Kinën, Ecni drejt botës

 

Shanghai Fuji Elevator fokusohet në industrinë e ashensorëve për 23 vjet.Falë produkteve dhe shërbimeve të shkëlqyera, funksionimit dhe akumulimit shumëvjeçar të tregut, Shanghai Full Elevator ka krijuar një rrjet të fortë shërbimi kombëtar dhe degët e marketingut janë përhapur në të gjithë vendin.Ndërkohë, Shanghai Fuji Elevator zgjeron në mënyrë aktive tregun jashtë shtetit dhe vazhdon përpjekjet e pandërprera për t'u bërë marka e besueshme dhe e respektuar e ashensorëve në botë.