PROFILI

Themeluar në vitin 1992, Shanghai Fuji Ashensor nuk është vetëm një nga pionierët kineze të industrisë ashensor, praktikuesit, inovatorë, por edhe një prej markave më të hershme kombëtare ashensor. kompania zotëron prodhimit ashensor, instalimin, modernizimin, mirëmbajtjen kualifikim A-klasës. Ajo ka qenë duke u përqëndruar në shërbimet ashensor për 26 vjet, dhe bërë arritje të shquar gjatë dekadave të fundit. Në vitin 1993 ...

PRODUCT FUNDIT

LAJME

WhatsApp Online Chat!