ПРОФИЛ НА

Основана во 1992 година, Шангај Фуџи лифт не е само еден од кинески лифт индустрија пионери, лекари, иноватори, но, исто така, една од најстарите национални брендови лифт. компанијата е сопственик на лифт производство, инсталација, модернизација, одржување квалификација А-класа. Таа се фокусира на лифтот услуги за 26 години, и постигна извонреден достигнувања во текот на изминатите неколку децении. Во 1993 година ...

најновите производи

ВЕСТИ

WhatsApp Онлајн Chat!