keureutan

Didirikeun taun 1992, Shanghai Fuji lift teu ukur salah sahiji panaratas industri lift Cina, praktisi, innovators, tapi ogé salah sahiji merek lift nasional pangheubeulna. parusahaan owns manufaktur lift, instalasi, modernisasi, kualifikasi pangropéa A-kelas. Manéhna nu keur acan fokus dina jasa lift keur 26 taun, sarta dijieun prestasi anu luar biasa dina mangsa dekade kaliwat. Taun 1993 ...

produk panganyarna

wartos

WhatsApp Online Chat!