PROFIL

Madeg ing taun 1992, Shanghai Fuji Elevator ora mung salah siji saka pira-pira industri elevator Cina, praktisi, inovasi, nanging uga salah siji saka merek elevator nasional wiwitan. perusahaan ndarbeni Manufaktur elevator, instalasi, modernisasi, kualifikasi pangopènan A-kelas. Dheweke wis ngarahke ing layanan elevator kanggo 26 taun, lan digawe prestasi apik banget sak dekade. Ing taun 1993 ...

PRODUCT anyar

NEWS

Tampilan Online Chat!