Cina panumpang Elevators-FJ-JXA19 Produsén na Supplier | Fuji

Panumpang Elevators-FJ-JXA19

Pondok Description:

Fuji High Téhnologi panumpang lift lemes mimiti, Gancang tur sepi Pindah Fuji VVVF drive ensures Fuji panumpang lift beroperasi beuki lancar. Nice kontrol noise brings panumpang pangalaman tunggang damai. Mimiti, akselerasi, ngagambarkeun kurva marake nu dirancang nurutkeun téori ergonomic dina raraga neangan nu coziness finest. Ieu mangrupakeun kontrol vektor Sistim frékuénsi variabel drive asli ayeuna. Drive sinkron magnét permanén ngaheéat nepi ka 48% dina pamakéan énérgi. The anut ...


  • Port: ShangHai
  • FOB price: USD 9000-20000/ Unit
  • Production time: 25-30 days after downpayment
  • Supply Ability: 1000 Units per Month
  • Payment Terms: TT,L/C
  • Brand: Shanghai FUJI
  • Siling mobil: Opat samping LED lampu, parunggu katara stainless steel LED sabuk lampu.
  • Témbok mobil: Di kadua sisi parunggu katara, stainless steel témbok deui pigura hiasan LED lampu sabuk, lampu disumputkeun.
  • Lantai: Standar PVC (opsional marmer).
  • jéntré produk

    tech parameter

    FUJI Factory

    FUJI Certificate

    Our Customers

    FUJI Package

    Tags produk

    Fuji High Téhnologi panumpang lift

    Lemes mimiti, Gancang tur pindah sepi

    Fuji VVVF drive ensures Fuji panumpang lift beroperasi beuki lancar. Nice kontrol noise brings panumpang pangalaman tunggang damai. Mimiti, akselerasi, ngagambarkeun kurva marake nu dirancang nurutkeun téori ergonomic dina raraga neangan nu coziness finest. Ieu mangrupakeun kontrol vektor Sistim frékuénsi variabel drive asli ayeuna. Drive sinkron magnét permanén ngaheéat nepi ka 48% dina pamakéan énérgi. The profésional control group sistem manajemen calakan bisa ngadalikeun 8 elevators. The canggih buatan calakan sarta arus lalulintas téhnologi database nambahan greatly efisiensi lalulintas sahingga ngaminimalkeun waktu tunggu.

    System Fuji High Precision Positioning Control

    téhnologi nyukcruk kapindahan mobil ensures kasalametan leveling.

    téhnologi mobil-kapindahan-beungeut jeung akurasi tinggi ngajadikeun leveling ampir sampurna antara mobil jeung tingkat badarat.

    System Panasonic Top Advanced Door Operator

    Fuji panumpang lift manglaku ka canggih Panasonic VVVF variabel tegangan jeung téhnologi kontrol frékuénsi variabel kana sistem operator panto lift ku kituna pikeun mastikeun panto lift lemes jeung switch sepi. Naon deui, nu detektor beban panto timer diajar ngaronjatkeun sensitipitas tina panto lift ngaganti on / off. Eta monitor variasi tina beban panto lift on unggal lantai. Otomatis rectifying laju kabuka / Cicing paling luyu dina unggal lantai kituna keur ngajamin kaamanan jeung reliabilitas.

    Aman & dipercaya
    susunan Munasabah kamar mesin ngajaga spasi pangropéa kacukupan. Bagian sanggeus test reliabiliti mastikeun lift ngaji terus stably.

    Desain mobil beragam na flexile of Fuji lift panumpang serial bisa ngagabungkeun jeung sababaraha constructions kana salah. Ieu pilihan pangalusna anjeun pikeun hotél, réstoran, wangunan kantor, wangunan komersil sarta padumukan, puseur rekreasi, puseur balanja jsb

    Panjelasan Produk:

    1. Bahan: dicét, Hairline stainless steel, eunteung, etched, titanium emas, acuk emas, reses emas, kaca;

    2. Kamampuh: 450KG, 630kg, 800kg, 1000kg, 1250kg, 1350kg, 1600kg, 1800kg, 2000kg;

    3. Speed: 1.0m / s, 1.5m / s, 1.75m / s, 2.0m / s, 2.5m / s, 3.0m / s, 4.0m / s, 6.0m / s;

    4. Room Mesin: Mesin Room (Bapak) atanapi Mesin Roomless (MRL)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • fungsi utama

    1 kontrol koléktif Fuji nuhun 32 Perlindungan pikeun panto circuit pondok konci nuhun
    2 Fuji VVVF drive nuhun 33 Panto gagalna konci pikeun saklar marake nuhun
    3 Panasonic VVVF ngajalankeun pikeun operator panto nuhun 34 Leuwih panyalindungan speed nuhun
    4 operasi inspeksi nuhun 35 perlindungan kontak pikeun saklar marake nuhun
    5 Sloe speed jalan nuhun 36 komunikasi Interphone nuhun
    6 panto otomatis 'adjustment waktos lawang nuhun 37 perlindungan Wheeling nuhun
    7 beban bypass pinuh nuhun 38 bel alarem nuhun
    8 péngkolan otomatis kaluar cahaya jeung kipas nuhun 39 cahaya darurat nuhun
    9 Otomatis balik ka imah badarat nuhun 40 perlindungan tingkat switch nuhun
    10 Panto ulang nutup nuhun 41 panggero palsu canceling nuhun
    11 rekaman kasalahan nuhun 42 Otomatis ngabalikeun panggero canceling nuhun
    12 Hoistway learning diri nuhun 43 Lantai tampilan arah setelan nuhun
    13 door'opening otomatis nuhun 44 ngasingkeun jalan nuhun
    14 jasa rencang nuhun 45 Indikator titik lanté matrix nuhun
    15 operasi bypass nuhun 46 Rolling tampilan tina arah jalan nuhun
    16 koreksi otomatis tina signal posisi floor nuhun 47 Tiasa panyalindungan komunikasi nuhun
    17 Ngonci angkat nuhun 48 goong datangna nuhun
    18 Perlindungan panto lockup luar aréa panto nuhun 49 balik deui darurat bisi tina seuneu nuhun
    19 perlindungan curtain lampu Infrabeureum nuhun 50 perlindungan kontrol utama nuhun
    20 Leuwih panyalindungan beban nuhun 51 kontrol utama panyalindungan CPU WDT nuhun
    21 Ngabalikeun panyalindungan ngajalankeun nuhun 52 setelan Discretional tina lanté jasa nuhun
    22 perlindungan anti skip nuhun 53 test jalan nuhun
    23 Anti terminal leuwih panyalindungan jalan nuhun 54 kontrol jam nuhun
    24 perlindungan fase nuhun 55 badarat langsung nuhun
    25 perlindungan fase nuhun 56 Beban alat timbangan nuhun
    26 perlindungan Contactor nuhun 57 kontrol koléktif pinuh nuhun
    27 Analisis gagalna aci diri diajar nuhun 58 Tombol lawang panto (éksternal) nuhun
    28 perlindungan hawa Motor nuhun 59 Tombol lawang panto (internal) nuhun
    29 Panto panyalindungan gagalna lawang nuhun 60 fungsi seuneu jalan nuhun
    30 kontrol koléktif Fuji nuhun 61 Perlindungan pikeun panto circuit pondok konci nuhun
    31 Fuji VVVF drive nuhun 62 Panto gagalna konci pikeun saklar marake nuhun

     

    Shanghai FUJI Elevator in draught the most advanced elevator technology from Japn.and adapt the world top equipment.Products manufcturing strictly implement European EN115,EN81 standard,which equals to Chian GB16899-1997,GB7588-2003 standard,and we are awarded the ISO9001:2008 quality system certifictation as well as the products certifications with TUV,CE logo,which are issued by Japan Technology Monitoring Association.photobank (2)

     

     

    证书

    我们的客户

    相关产品

    26

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!