China Passenger Elevators-FJ-JXA19 Produsen lan Supplier | Fuji

Penumpang Elevators-FJ-JXA19

Short Description:

FUJI High Technology Passenger Elevator Gamelan wiwitan, cepet lan sepi Ngalih FUJI VVVF drive njamin FUJI Passenger Elevator operate luwih lancar. Nice kontrol swara ndadekke penumpang pengalaman nunggang tentrem. Ing wiwitan, percepatan, kurva brake dirancang miturut teori tinggi supaya njaluk coziness finest. Iku kontrol vektor sistem frekuensi global drive asli saiki. Ing drive salaras Magnetik permanen nyimpen nganti 48% ing konsumsi energi. The dijanjèkaké ...


  • Port: ShangHai
  • FOB price: USD 9000-20000/ Unit
  • Production time: 25-30 days after downpayment
  • Supply Ability: 1000 Units per Month
  • Payment Terms: TT,L/C
  • Brand: Shanghai FUJI
  • Langit-langit Car: Four sisih lampu, tembaga tiron stainless steel LED sabuk lamp.
  • Wall Car: Loro-lorone saka tembaga tiron, stainless steel tembok mburi pigura hiasan LED sabuk, lampu didhelikake.
  • Floor: Standard PVC (opsional marmer).
  • Detail produk

    Tech paramèter

    FUJI Factory

    FUJI Certificate

    Our Customers

    FUJI Package

    Tags Product

    FUJI High Technology Passenger Elevator

    Gamelan wiwitan, cepet lan Moving sepi

    FUJI VVVF drive njamin FUJI Passenger Elevator operate luwih lancar. Nice kontrol swara ndadekke penumpang pengalaman nunggang tentrem. Ing wiwitan, percepatan, kurva brake dirancang miturut teori tinggi supaya njaluk coziness finest. Iku kontrol vektor sistem frekuensi global drive asli saiki. Ing drive salaras Magnetik permanen nyimpen nganti 48% ing konsumsi energi. The profesional kontrol grup sistem Manajemen cerdas bisa ngontrol 8 elevator. Majeng Ponggawa cerdas lan aliran lalu lintas teknologi database mundhak nemen efficiency lalu lintas mangkono minimalake wektu nunggu.

    Sistem FUJI High Precision Positioning Control

    teknologi nelusuri pamindahan Car njamin safety gawe tingkat.

    teknologi mobil-pamindahan-deteksi karo akurasi dhuwur ndadekake gawe tingkat meh sampurna antarane mobil lan tingkat landing.

    Sistem Panasonic Top Lanjut Door Operator

    FUJI Passenger Elevator ditrapake ing majeng Panasonic VVVF global voltase lan teknologi kontrol frekuensi global kanggo sistem operator lawang lift supaya minangka kanggo mesthekake lawang lift Gamelan lan ngalih sepi. Apa liyane, ing detector mbukak lawang poto-learning mundhak sensitivitas saka lawang lift ngoper ing / mati. Pemantau jenis saka mbukak lawang lift ing saben lantai. Otomatis rectifying kacepetan mbukak / mati paling cocok ing saben lantai supaya minangka kanggo njamin keamanan lan linuwih.

    Aman & Reliable
    noto cukup kamar mesin tansah papan pangopènan cekap. Parts sawise test linuwih mesthekake elevator roto terus-terusan stably.

    Desain mobil warna lan flexile saka Fuji elevator penumpang serial bisa gabungke karo macem-macem konstruksi menyang siji. Iku pilihan sing paling apik kanggo hotel, restoran, bangunan kantor, bangunan komersial lan omah, pusat rekreasi, pusat blanja etc.

    Product Description:

    1. Material: Painted, hairline stainless steel, pangilon, etched, Titanium emas, wungu emas, recess Golden, kaca,

    2. Kapasitas: 450KG, 630kg, 800kg, 1000kg, 1250kg, 1350kg, 1600kg, 1800kg, 2000kg;

    3. cepet: 1.0m / s, 1.5m / s, 1.75m / s, 2.0m / s, 2.5m / s, 3.0m / s, 4.0m / s, 6.0m / s;

    4. Kamar Machine: Machine Kamar (MR) utawa Machine Roomless (MRL)


  • Previous:
  • Next:

  • fungsi utama

    1 kontrol bebarengan FUJI Ya 32 Protection kanggo lawang short circuit kunci Ya
    2 FUJI VVVF drive Ya 33 Door Gagal kunci kanggo ngalih brake Ya
    3 Panasonic VVVF drive kanggo operator lawang Ya 34 Swara pangayoman kacepetan Ya
    4 operasi pengawasan Ya 35 pangayoman Contact kanggo ngalih brake Ya
    5 Sloe kacepetan mlaku Ya 36 komunikasi Interphone Ya
    6 lawang otomatis 'imbuhan wektu opening Ya 37 pangayoman Wheeling Ya
    7 mbukak lulus Full Ya 38 lonceng weker Ya
    8 siji otomatis mati lampu lan penggemar Ya 39 lampu darurat Ya
    9 Otomatis bali kanggo ngarep landing Ya 40 pangayoman Level ngalih Ya
    10 Door re nutup Ya 41 telpon Palsu canceling Ya
    11 ngrekam kesalahan Ya 42 Otomatis kuwalikan telpon canceling Ya
    12 Hoistway learning poto Ya 43 Floor tampilan pituduh persiyapan Ya
    13 door'opening otomatis Ya 44 isolasi mlaku Ya
    14 layanan tekone Ya 45 Indikator Dot lantai matrik Ya
    15 operasi bypass Ya 46 Rolling tampilam arah mlaku Ya
    16 koreksi otomatis sinyal posisi lantai Ya 47 CAN pangayoman Komunikasi Ya
    17 ngunci Lift Ya 48 gong rawuh Ya
    18 Pangreksan lawang lockup njaba area lawang Ya 49 bali darurat ing cilik saka geni Ya
    19 pangayoman langsir cahya inframerah Ya 50 pangayoman kontrol utama Ya
    20 Swara pangayoman mbukak Ya 51 kontrol utama pangayoman CPU WDT Ya
    21 Kuwalikan pangayoman mlaku Ya 52 persiyapan Discretional saka lantai layanan Ya
    22 pangayoman Anti skip Ya 53 test mlaku Ya
    23 Anti terminal liwat pangayoman mlaku Ya 54 kontrol jam Ya
    24 pangayoman phase Ya 55 landing Direct Ya
    25 pangayoman phase Ya 56 Load piranti ngebotake Ya
    26 pangayoman contactor Ya 57 kontrol bebarengan Full Ya
    27 analisis Gagal batang poto sinau Ya 58 tombol opening Door (external) Ya
    28 pangayoman suhu Motor Ya 59 tombol opening Door (internal) Ya
    29 Door pangayoman Gagal opening Ya 60 fungsi Fire mlaku Ya
    30 kontrol bebarengan FUJI Ya 61 Protection kanggo lawang short circuit kunci Ya
    31 FUJI VVVF drive Ya 62 Door Gagal kunci kanggo ngalih brake Ya

     

    Shanghai FUJI Elevator in draught the most advanced elevator technology from Japn.and adapt the world top equipment.Products manufcturing strictly implement European EN115,EN81 standard,which equals to Chian GB16899-1997,GB7588-2003 standard,and we are awarded the ISO9001:2008 quality system certifictation as well as the products certifications with TUV,CE logo,which are issued by Japan Technology Monitoring Association.photobank (2)

     

     

    证书

    我们的客户

    相关产品

    26

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!