O le lifi na faia e Shanghai Fuji elevator factory i le 1979 o loʻo faʻaaogaina pea!

O le lifi na faia e Shanghai Fuji elevator factory i le 1979 o loʻo faʻaaogaina pea!E mafai ona iloa le mautu o le maualuga o le lifi.

I le 1979, o Shanghai Elevator sa i ai se fua tele, faatasi ai ma le 1,105 tagata faigaluega, o le aofaʻi o le tau o le 22.77 miliona yuan i lenei tausaga, 388 vertical elevators, 11 escalators, o le aofaʻi o 399 iunite, ma le aofaʻi o tupe mama e 5,682,300 yuan.

I le tautalagia o le muamua o Shanghai Elevator Factory, e sili atu.O loʻo faʻatinoina i le faʻapipiʻiina o le lifi, toe faʻaleleia ma le tausiga.Ole kamupani fa'ainisinia muamua lea na fa'atuina e Saina.Faia se eleve fa'atama'ia otometi e fa'aosoina e se afi fa'atosina lua-saosaoa, lea na fa'aleleia atili ai le sa'o o le tula'i mai o le lifi.Ose tulaga maualuga lea i le atina'eina o fale gaosi oloa a Saina i lena taimi.

E oo ane i le 1954, ua 33 tagata o loo galulue i le falegaosimea.I lena taimi, talu ai e toalaiti tele fale gaosi oloa ma e toalaiti lava tagata na iloa tekinolosi eletise, e mafai ona fai atu o le maualuga o le fale gaosi oloa e maualuga tele.O lea ua mafua ai ona le lava le sapalai o lifi a Shanghai Fuji Eleva i le maketi.
Amata i le 1981, o le Shanghai Elevator Factory ina ua maeʻa le pisinisi faʻatasi na amata faʻatau atu e maua ai tupe mai fafo, lea na fesoasoani foi i le atinaʻeina o lo tatou atunuu.


Taimi meli: Oke-28-2021